Vi gør opmærksom på, at der i perioden 15. nov. 2024 - 26. dec. 2024 ikke serveres frokost- eller smørrebrødsanretninger. Derimod serveres vores julemenu samt smørrebrød fra kortet.
SMØRREBRØDSANRETNING
Forudbestilles til alle ved bordet/selskabet (min. 8 personer)
Pr. person 325.00 kr.
2 stk. uspecificeret smørrebrød anrettet på fade
1 fadøl 25 cl. eller 1 vand
FROKOSTANRETNING
Frokostanretningen forudbestilles til alle ved bordet/selskabet (min. 8 personer)
Pr. person 395.00 kr.
3 serveringer anrettes på fade
2 slags sild
Røget Laks med lun røræg
Fiskefilet med remolade og citron
-
Flæskesteg med rødkål og surt
Hønsesalat med bacon
-
2 slags ost
AFTENARRANGEMENTER
Sammensæt 3 retter, minimum 20 kuverter (kun ved forudbestilling)
3 retter 395 kr.
SOMMERMENU
Forretter
Til forretterne serveres kuvert brød
- Røget makrel med citronmayonnaise, agurk, radiser og sprød boghvede
- Klassisk rejecocktail
- Sommer gravad laks med dildfrø og sprød fennikelsalat
Hovedretter
- Oksefilet med trøffelsauce, grillet sommergrønt, smørstegte kartofler
- Kyllingebryst med sprød skind på hønsefrikassé med sommergrønt og smørstegte kartofler
- Pocheret rødspætte med persille creme, sommergrønt, krydderurtesalat, sprød rodfrugt og smørstegte kartofler
Desserter
- Rabarbertrifli
- Vanilje parfait med mandel krokant og bærkompot
- 2 slags ost, serveres med oliven og brød
EFTERÅRSMENU
Forretter
Til forretterne serveres kuvert brød
- Klassisk gravad laks med sprød fennikel og sennepssauce
- Sæsonens rejecocktail
- Hønsekødssuppe med urter, mel- og kødboller
Hovedretter
- Oksefilet med kartoffelgratin, lun spidskålssalat, tranebær, feta og rødvinssauce
- Kyllingebryst med krondildsfrikassé, bønnesalat og pommes rösti
- Pocheret rødspætte, dildcreme, bagte rodfrugter smørvendte kartofler
Desserter
- Gammeldags æblekage med flødeskum
- Hasselnødde parfait med brombærkompot og sprød kage
- 2 slags ost, serveres med oliven og brød
VINTERMENU
(Bemærk; i perioden 17. nov - 26. dec 2023 serveres kun julemenu)
Forretter
Til forretterne serveres kuvert brød
- Sæsonens rejecocktail
- Porre-kartoffelsuppe med sprødt
- Klassisk gravad laks, sprød fennikelsalat og sennepssauce
Hovedretter
- Oksefilet med pebersovs, kartoffelkompot og glaserede gulerødder
- Ølbraiseret kalvespidsbryst, løgpuré, syltet rødløg og glaserede gulerødder og skysovs
- Kogt torsk, rødbeder, bacon, persille- sennep- peberrod sovs
Desserter
- Gulerodskage med ostecreme, havtorn-gulerods kompot
- Citron parfait, vanilje, syltet citron og sprød kage.
- Ost, 2 slags. Serveres med oliven og brød
FORÅRSMENU
Forretter
Til forretterne serveres kuvert brød
- Stenbiderrogn med citroncreme, sprødt brød og krydderurter (dagspris)
- Asparges Vinaigrette med hakket æg, rødløg og kapers
- Klassisk rejecocktail
Hovedretter
- Sukkersaltet svinemørbrad stegt med ramsløg, skysauce, forårsgrønt, og smørstegte kartofler
- Oksefilet med forårsgrønt, sennepssky og smørstegte kartofler
- Kylling Danoise, skysauce, hvide kartofler, agurkesalat og rabarberkompot
Desserter
- Regnbue is med sprød kage og flødeskum
- Nøddehorn med vaniljeis og fødeskum
- 2 slags ost, serveres med brød
Mail: info@restaurantkastellet.dk